Kaikille perheenjäsenille
Hintatakuu
Ilmainen toimitus
Kotiintoimitus

Pionikuvioiset tapetit

Kaunis, pehmeälehtinen pioni on suosittu kukka ulkona, mutta myös pionitapetti on suosittu valinta. Kukan suosio ja kauneus ovat antaneet pionille lempinimen "kukkien kuningas", joka kuvaa hyvin myös pionitapettia. Sen vuoksi pionitapetti on jo pitkään ollut monien seinien klassikko.

Pionit ovat monivuotisia kasveja, niin sanottuja perennoita. Kyseessä on helppohoitoinen kasvi, joka kukoistaa monien vuosien ajan. Yleisin väri on vaaleanpunainen, mutta pioneja esiintyy myös valkoisena ja muissa väreissä. Tapetti pionikuosilla voi tietysti olla missä tahansa haluamassasi värissä, ja mikä parasta – tapetin kukat eivät lakastu.

Sisusta pionitapetilla

Pionitapetti on jo pidemmän aikaa nähty jokseenkin vanhanaikaisena. Sen on ajateltu olevan joko hieman liian perinteinen ja joskus jopa tätimäinen. Totuus on kuitenkin aivan päinvastainen. Pionitapetti on ollut itsestäänselvyys monien seinillä jo sukupolvien ajan, ja se on useista syistä hyvä valinta kodin kuin kodin seinille.

Tapetti pioni

Valikoimassamme on runsaasti erilaisia ​​pionitapetteja – löydät kaiken tarvitsemasi jokaiseen kodin huoneeseen. Pioneilla koristeltu tapetti on omiaan tuomaan iloa niille, jotka pitävät väreistä ja muodoista sekä tietenkin kauniista kuvioista. Muuta huoneesi ihanan vehreäksi puutarhaksi valitsemalla tapetit, joissa on kukkivia pioneja.

Tilaa pionitapetti netistä

Jotta kaikki olisi tehty mahdollisimman helpoksi, meillä on hintatakuun lisäksi myös kotiinkuljetusmahdollisuus. Jos valikoimassa on tapetti pionikuviolla, jonka todella haluat, voit aina tilata pienen näytteen varmistaaksesi, että se sopii kotiisi. Jos haluat vinkkejä ja neuvoja siitä, miten saavuttaa paras lopputulos pionitapetilla, käy lukemassa blogiamme.