Inspiroivan yksinkertaista jokaisessa vaiheessa

Löydä etsimäsi helposti

Räätälöimme liiman ja rullien määrän

DIY-työkalusetti asennusopas

Kaikille perheenjäsenille
Hintatakuu
Ilmainen toimitus
Kotiintoimitus

Englantilaiset tapetit

Koska englantilainen tapetti on todellinen tapettimaailman pioneeri, ei ole ihme, että sille on omistettu aivan oma tuotekategoria. Voit selata täällä meidän eleganteimpia ja klassisimpia tapettejamme, kuten englantilaisia kukkatapetteja.

Englantilaisilla tapeteilla on pitkä historia

Kun tapettitaide rantautui Kiinasta Eurooppaan, siitä tuli nopeasti suosittua Englannissa. Taiteilijat ja suunnittelijat alkoivat luoda pian luovia taideteoksia koristamaan seiniä. Englantilainen tapetti ja sisustustyyli on tunnettu koristeellisuudestaan ja romanttisuudestaan – joka on kuorrutettu usein runsaalla kukkakuvioinnilla. Suosittuihin tapettikuvioihin lukeutuu myös englantilainen ruututapetti.

Englantilaisia tapetteja eri tyyleissä

Moni englantilainen tapetti on saavuttanut suorastaan ikonisen aseman. Värikkäitä tapettikokoelmia on sekä perinteisessä kukkatyylissä että moderneilla kuvioilla. Täältä löydät sekä Designers Guildin että William Morrisin englantilaiset tapetit. Molemmat niistä edustavat nykyaikaista muotoilua, mutta myös Englannissa yhä kukoistavaa rikasta tapettihistoriaa.

Tilaa englantilainen tapetti netistä

Tuomme tapetteja suoraan Englannista, suurilta tuotemerkeiltä. Haluamme taata, että jokainen englantilainen tapetti toimitetaan aina nopeasti ja turvallisesti. Suloiset pienikukkaiset tapetit ovat tunnetusti inspiroineet tapetinvalmistajia ympäri maailman, ja haluamme tarjota juuri haluamasi tapetin – olipa se sitten Englannista tai ei.

Picture of GIARDINO SEGRETO SCENE 1 DELFT - PDG1056/01
Picture of GIARDINO SEGRETO SCENE 2 DELFT - PDG1057/01