Kaikille perheenjäsenille
Hintatakuu
Ilmainen toimitus
Kotiintoimitus

Tapetti tehosteseinään

Joskus koko huoneen tapetointi ei ole tarpeen, vaan voit sen sijaan käyttää tehosteseinää ilmeen raikastajana. Tehostetapetti herättää huoneen eloon ja lisää huoneeseen tilan tuntua ja kontrastia. Valikoimassamme on monia kauniita tapetteja, joita voit käyttää missä tahansa kodin huoneessa.

Tapetti tehosteseinälle

Tehosteseinä sopii mihin tahansa huoneeseen, olipa kyseessä sitten makuuhuoneen tai olohuoneen tapetti. Makuuhuoneen tehosteseinästä saa kauniin hyvin yksinkertaisella ja edullisella tavalla. Tapetointi raikastaa huoneen ilmettä ja antaa sille uuden tunnelman. Jos haluat lisätä makuuhuoneen viihtyisyyttä, on tumma tapetti oiva valita. Jos taas haluat lisätä makuuhuoneen valoisuutta ja keveyttä, on vaalea tapetti hyvä vaihtoehto. Valitessasi makuuhuoneen tapettia on tärkeää muistaa, että tapetin tulisi saada sinut tuntemaan olosi rauhalliseksi ja rentoutuneeksi. Olohuoneen tapetin tulisi vastakohtaisesti antaa sinulle energiaa ja lisätä tilan viihtyisyyttä. Kun tapetti täyttää nämä kriteerit, tiedät, että olet löytänyt kotiisi täydellisen tapetin.

Sisusta kotisi tyylikkäillä tehostetapeteilla

Tehosteseinä ei tietenkään sovi vain makuuhuoneeseen, vaan se toimii yhtä hyvin missä tahansa kodin tilassa. Tehosteseinä lisää huoneen syvyyttä ja luonnetta, ja se voi olla huomion varastaja tai pelkkä lisä. Kaikki riippuu siitä, minkä tapetin valitset. Eteisessä tehosteseinä voi toimia aivan samoin, toivottaen vieraat tervetulleiksi kotisi tunnelmaan.

Osta tehostetapetti verkosta

Valikoimassamme on tuhansia tapetteja, jotka sopivat täydellisesti seinälle, joka kaipaa hieman särmää. Voit inspiroitua monista eri väri- ja kuviovaihtoehdoista, ja valita juuri sinulle täydellisen tapetin. Jos et ole varma, mikä tapeteista olisi sopiva kotiisi, voit aina tilata näytteitä ja yhdistellä niitä mielesi mukaan. Annamme sinulle mahdollisuuden olla oman elämäsi sisustussuunnittelija, koska uskomme, että jokainen meistä ansaitsee kodin, jossa viihtyä. Jos kaipaat vinkkejä ja neuvoja tapetin valintaan, voit lukea lisää aiheesta blogistamme. Olet myös tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme ja etsimme yhdessä sinulle sopivat vaihtoehdot.