Kaikille perheenjäsenille
Hintatakuu
Ilmainen toimitus
Kotiintoimitus

Tapetti kylpyhuoneeseen

Voiko kylpyhuonetta tapetoida – tietysti voi! On kuitenkin tärkeää huomioida muutamia seikkoja kylpyhuoneen tapettia valitessa.

Mitä kannattaa ottaa huomioon kylpyhuonetta tapetoidessa?

Hyvin harvat tapetit on virallisesti hyväksytty märkätiloihin, minkä takia emme suosittele tapetointia kylpyhuoneeseen, jossa on suihku tai kylpyamme. Tapetointi on mahdollista, mutta tällöin tapetit on asennettava lasipaneelin tai vastaavan taakse. Turvallisuussyistä sinun tulisi luottaa tässä tapauksessa asennus ammattilaisen tehtäväksi ja tarkastettavaksi. Näin kylpyhuoneen tapetti säilyy. Jos sinulla on kuitenkin erillinen wc, jossa on vähemmän kosteutta, suosittelemme tilan tapetointia. Riippuen tilan käyttöasteesta, suosittelemme valitsemaan kestävän ja pyyhittävän tapetin, esimerkiksi vinyylitapetin. Näiden lisäksi on hyvä idea päästää mielikuvitus valloilleen ja valita kylpyhuoneeseen värikäs tai kuviollinen tapetti.

Mitkä tapettikuviot sopivat kylpyhuoneeseen?

Kalakuvioiset tapetit ovat koristeellisia ja suosittu valinta kylpyhuoneisiin. Meri- tai järviaiheiset kasvit, kuten korallit ja vesililjat, ovat oivia teemoja kylpyhuoneen tapeteiksi. Tiesitkö muuten, että koralli ei oikeastaan ole kasvi vaan eläin? Kiveä ja kaakelia jäljittelevä tapetti on suosittu valinta, jos et halua laatoittaa kylpyhuonetta. Laattateemaisia tapetteja on saatavilla sekä maanläheisen ilmeen luovissa luonnollisissa väreissä että kuvioilla ja väreillä. Inspiroidu turkkilaisesta kylpylästä ja sen sinivalkoisesta laattakuviosta valitessasi tapettia kylpyhuoneeseesi. Kylpyhuoneeseen ei kuitenkaan ole mikään pakko laittaa vesiaiheista tapettia, vaan sen tyyli on täysin päätettävissäsi.