Kaikille perheenjäsenille
Hintatakuu
Ilmainen toimitus
Kotiintoimitus

Tapetti vaatekaappiin

Kuka sanoi, ettei vaatekaappia voi tapetoida? Emme ainakaan me. Vaatekaappien tapetoimisesta trendikkään näköiseksi on tullut erityisen suosittua viime aikoina. Kerromme, kuinka yksinkertaisemmastakin vaatekaapista tehdään huomion varastava osa sisustusta. Vaatekaapin ovien tapetointi on nopea ja helppo tapa raikastaa sisustuksen ilmettä. Voit käyttää tapetointiin muiden seinien tapetoinnista ylijäänyttä tapettia tai valita kokonaan uuden tapetin.

Vaatekaapin tapetointi

Voit tehdä vaatekaapin tapetista yhteensopivan jo huoneessa olevan tapetin kanssa yksivärisellä tai saman kuvioisella tapetilla. Viihtyisän ja ääntävaimentavan ilmeen saat, kun peität oven tekstiilitapetilla.

Tee vaatekaapin ovista hauskemmat valokuvatapetilla

Valokuvatapetit trooppisella tai metsämaisemalla ovat kuin ikkuna luontoon, ja täten erittäin suosittuja vaatekaapin ovien tapetointiin. Valkokuvatapettien etuna on, että ne toimitetaan valmiiksi leikattuina arkkeina määrittelemäsi korkeuden mukaan sekä 45 cm:n leveydellä, joka sopii useimpiin standardikokoisiin vaatekaapin oviin.

Hauskempi vaatekaappi, jonka ovet on tapetoitu

Vaatekaapin tapetointi on hyvin yksinkertaista. Muista pestä ovet huolellisesti maalarin pesuaineella ja hio pinta hienolla hiekkapaperilla, jotta tapetti tarttuu pintaan paremmin. Prosessia helpottaa, jos voit irottaa oven ennen tapetointi. Se ei kuitenkaan ole välttämätöntä. Mahdolliset kahvat on hyvä ruuvata irti ja kiinnittää takaisin tapetoinnin jälkeen, jotta reunoista tulee mahdollisimman tasaiset. Muista pyyhkiä pois kaikki ylimääräinen liima, jota tapetin ulkoreunoille kertyy ja varmista, että asetat tapettiarkin oveen suoraan.