Inspiroivan yksinkertaista jokaisessa vaiheessa

Löydä etsimäsi helposti

Räätälöimme liiman ja rullien määrän

DIY-työkalusetti asennusopas

Kaikille perheenjäsenille
Hintatakuu
Ilmainen toimitus
Kotiintoimitus

Tapetti nuoren huoneeseen

Kun lapset kasvavat, on aika sisustaa heidän huoneensa uudella, nuorelle sopivalla tapetilla. Olemme keränneet tähän osioon nuoren huoneeseen sopivat tapetit sinulle, joka kaipaat inspiraatiota huoneen sisustamiseen.

Tapetti nuoren huoneeseen

Olitpa sitten sisustamassa klassisempaa huonetta tai näyttävää teinin huonetta, löydät meiltä yksivärisiä ja trendikkäitä tapetteja jokaiseen tyyliin. Valikoimassamme on myös valokuvatapetteja erilaisilla teemoilla ja kuvioilla, kuten jalkapallolla ja graffitilla. Täten löydät valikoimastamme varmasti sinulle sopivan tapetin. Täältä löydät tapettivaihtoehtoja nuoren huoneeseen.

Valitse tapetti nuorelle

Nuorelle tarkoitettu tapetti voi kuvastaa häntä kiinnostavia asioita. Nuoren kiinnostuksen kohteet, erilaiset tyylit tai valokuvatapetit voivat olla mielenkiintoisia vaihtoehtoja nuoren huoneen tapetiksi. Olipa huoneen tyyli mikä tahansa, löydät meiltä laajan valikoiman nuoren makuuhuoneeseen sopivia tapetteja, joilla voit luoda ilmeitä näyttävistä huoneista klassisiin huoneisiin.

Osta tapetti nuorelle verkossa

Valitse tapetti nuorelle valokuvatapettien, kuviollisten ja yksiväristen tapettien joukosta. Mikäli tarvitset apua tapetin valinnassa tai sinulla on muuta kysyttävää, ota meihin yhteyttä ja autamme sinua luomaan unelmiesi kodin.

Imagine Fun - 668100

Suositushinta: €29,8

Native Wallpaper - 522

Suositushinta: €80,0

Aveny - 276-05

Suositushinta: €56,4

Restored - 2540-24067

Suositushinta: €65,4

Lino - 379008

Suositushinta: €94,6

Rice 2 - 383574

Suositushinta: €99,4

Rice 2 - 383600

Suositushinta: €594,2

Seuraava